Yritysrahoitus

Rahoitamme

Rahoitamme suomalaisia pk-yrityksiä toukokuussa 2020 lanseeratun GOS Private Debt I Ky:n velkarahaston kautta. Rahaston sijoittajina toimivat Suomen Teollisuussijoitus, Säästöpankkiryhmä sekä GOS Consulting Oy. Rahasto myöntää vieraan pääoman ehtoista rahoitusta, toimien tyypillisesti täydentävänä rahoittajana yhteistyössä pankin kanssa. Rahasto tukee pankin tarjoomaa tilanteissa joissa koko rahoitustarvetta ei saada katettua pankin tuotteilla, mutta voi tarvittaessa toimia myös päärahoittajana. Rahaston tarjoaman rahoituksen määrä on välillä 100.000-1.000.000 euroa.

Rahoituspäätökset perustuvat tarkkaan taloudelliseen analyysiin joka toteutetaan yhteistyössä yrityksen kanssa. Yrityksen liiketoiminnan ja kannattavuuden kehitystä seurataan tarkasti koko rahoituksen juoksuajan GOS Dashboard raportoinnin avulla.

Lue lisää »

Rahoitusjärjestelyt

Toimimme investointihankkeissa, yrityskauppajärjestelyissä ja käyttöpääomarahoituksen hankinnassa neuvonantajina, vieden joko koko prosessin tai prosessin osa-alueen läpi alusta loppuun.

Rahoitukset toteutetaan kokoamalla tarkoituksenmukaisin kokonaisuus eri vieraan- ja oman pääoman tarjoajien, julkisten rahoituslähteiden sekä GOS Private Debt I Ky:n tarjonnasta. 

GOSin tekemät rahoitusjärjestelyt tehdään aina kassavirta mallinnukseen perustuen. Hankkeen arviointi ja kassavirran rahoittaminen edellyttävät, että kokonaiskuva on luotettava ja selkeä. Prosessi etenee seuraavasti.

  • Taloudellinen mallinnus ja rahoitusrakenteen suunnittelu
  • Rahoitusmuistion valmistelu
  • Rahoitusneuvottelut

Hinnoittelu

Kysy lisää:

Helsinki
AKI TUSA
Partner, toimitusjohtaja, KTM
+358 50 538 9682
Turku
MARKO NIEMINEN
Partner, Rahoituspalvelut, OTK, varatuomari
+358 50 550 9173
Oulu
MIIKA HAKOLA
Partner, KTM
+358 400 937 026

Palaa etusivulle »