Henkilöstöhallinnon asiantuntija

Haemme GOS Groupin kasvun tueksi henkilöstöhallinnon asiantuntijaa vahvistamaan kasvavaa tiimiä.

Haluatko olla mukana vaihtelevissa asiakaspalvelutehtävissä, joissa palvellaan asiakkaita monipuolisissa henkilöstöasioissa? Tarjoamme sinulle upean tilaisuuden kehittymiselle, mukavassa asiantuntijatiimissä ja näköalapaikan taloushallinnon digitaalisessa ympäristössä. GOS Groupissa sinulla on mahdollisuus kasvaa alan huippuosaajaksi. Tehtävässä pääset osallistumaan vaihteleviin HR-tehtäviin myös kansainvälisissä asiakkuuksissa.

Tehtäviisi kuuluvat vaihtelevien henkilöstöhallinnon, raportoinnin ja järjestelmien kehittämisen lisäksi asiakkaiden konsultointi ja uusien asiakkaiden sujuva haltuunotto, joka on tärkeässä roolissa yrityksen nopeassa kasvun kehityksessä. Työtehtäväsi täsmentyvät osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti ja voivat sisältää myös palkanlaskentaa. Tässä tehtävässä pääset kehittymään henkilöstöhallinnon erityiskysymyksissä myös kansainvälisissä asioissa. Laajennamme parhaillaan HR-palveluita monialaisten asiakkaidemme tueksi ja pääset mukaan palvelutarjonnan kehittämiseen kanssamme.

 Tehtävässä menestyt, kun sinulla on:

·       Kokemusta henkilöstö- ja palkkahallinnon tehtävistä.  

·       Soveltuva koulutus, tradenomi tai vastaava.

·       Hyvät IT-taidot ja käyttökokemusta järjestelmistä, kuten Mepco

·       Innokas asenne opetella uusia järjestelmiä. 

·       Halu kehittää prosesseja tehokkaammiksi.

·       Asiakaspalveluhenkinen ja vastuullinen työskentelyote.

·       Positiivinen, iloinen ja aktiviinen asenne tiimissä.

·       Sujuva suomen kielen taito asiakaspalveluun ja englannin ym. kielitaito katsotaan eduksi.

GOS tarjoaa kilpailukykyisen ja osaamisen mukaisen kompensaation, mahdollisuuden bonusjärjestelmään ja hyvinvointiasi tukevat työsuhde-edut, esim. kattavan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedun, hieronta- ja lounasedut. Meillä työtehtävät ovat monipuolisia, haastavia ja innostavia. Olemme kasvava ja kehittyvä organisaatio, jossa työskentelee yli 50 asiantuntijaa. Meillä kaikilla on mahdollisuus edetä ja kehittää ammattitaitoa kattavalla koulutustarjonnalla. Tiimisi ja tulevat mahtavat kollegasi työskentelevät hybridimallin mukaisesti joko loistavan sijainnin omaavassa viihtyisässä toimistossa Oulun keskustassa tai Turun Kupittaan alueella.  Tarjoamme kaikille myös etätyömahdollisuuden ja joustavan työajan.

Uuden henkilöstöhallinnon asiantuntijan työt alkavat sopimuksen mukaan ja tehtävä täytetään sopivan asiantuntijan löydyttyä. Pidätämme oikeudet muutoksille, jos tilanne niin vaatii.

Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Petänen, HR-päällikkö p. 044 559 1579

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@gos.fi. Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi.

 Palaa edelliselle sivulle »