Yhtiö- ja sopimusoikeus

Tarjoamme monipuolisesti yhtiö- ja sopimusoikeudellisia palveluita. Autamme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti yhtiön sopimusasioiden sekä erilaisten rekisteröintiasioiden kanssa sekä esimerkiksi yhtiökokouksissa toimimalla asiantuntijana, puheenjohtajana tai sihteerinä.

Sopimukset

Sopimukset ovat olennainen osa yrityksen liiketoiminnan perusrakennetta. Yrityksesi liiketoiminta sekä toimiala huomioiden laaditut sopimukset lisäävät yritystoimintasi sujuvuutta sekä auttavat riskienhallinnassa.

Avustamme kaikkien yrityksen liiketoimintaan ja hallintoon liittyvien asiakirjojen laadinnassa ja hallinnassa. Teemme asiakasyrityksen liiketoiminnan tarpeisiin räätälöidyt sopimusasiakirjat, kuten alihankintasopimukset ja muut tärkeät liiketoimintaan liittyvät sopimukset ammattitaidolla ja kokonaiskuva huomioiden. Lisäksi teemme asiakkaan jo olemassa olevan sopimuskannan tarkistuksia kommentein ja päivitysehdotuksin sekä tarjoamme apua sopimusneuvotteluissa.

Osakassopimukset

Osakassopimuksella sovitaan yhtiön osakkeenomistajien oikeuksista ja velvollisuuksista toisiaan ja yhtiötä kohtaan. Osakassopimuksella voidaan sopia esimerkiksi osakkaiden välisestä työnjaosta, voitonjaosta sekä riidanratkaisumenetelmistä. Juristin tekemä yritystäsi varten räätälöity osakassopimus varmistaa yrityksen toiminnan myös poikkeus- ja ristiriitatilanteissa. Edustamme asiakkaitamme myös erilaisissa reklamaatio-, sopimusriita- ja vahingonkorvaustilanteissa sekä sovittelumenettelyssä että tuomioistuimessa.

ANTTI RÄSÄNEN
Partner, lakipalvelut, OTM
+358 40 707 8809
SUSANNA SALO
Juristi
+358 40 140 8360

Kysy lisää »

Palaa etusivulle »