Palkkahallinnon asiantuntija

Oletko palkkahallinnon osaaja, jolla on kokemusta tilitoimistoympäristöstä?

Haemme GOS Groupin kasvun tueksi palkkahallinnon asiantuntijaa vahvistamaan kasvavaa tiimiä.

Haluatko olla mukana vaihtelevissa asiakaspalvelutehtävissä, joissa palvellaan asiakkaita monipuolisissa palkka- ja henkilöstöasioissa? Tarjoamme sinulle upean tilaisuuden kehittymiselle, mukavassa noin kymmenen hengen asiantuntijatiimissä ja näköalapaikan palkkahallinnon digitaalisessa ympäristössä. GOS Groupilla sinulla on mahdollisuus kasvaa alan huippuosaajaksi. Tehtävässä pääset osallistumaan vaihteleviin palkanlaskennan tehtäviin ja tutustumaan laajeneviin henkilöstöhallinnon tehtäviin.

Tehtäviisi kuuluvat palkanlaskennan, raportoinnin ja järjestelmien kehittämisen lisäksi asiakkaiden konsultointi ja uusien asiakkaiden sujuva haltuunotto, joka on tärkeässä roolissa yrityksen nopeassa kasvun kehityksessä. Tässä tehtävässä pääset kehittymään palkkahallinnon erityiskysymyksissä myös kansainvälisissä asioissa. Laajennamme parhaillaan HR-palveluita monialaisten asiakkaidemme tueksi ja pääset mukaan tutustumaan tähän palvelutarjontaan kanssamme.

 Tehtävässä menestyt, kun sinulla on: 

  • Kokemusta palkkahallinnon tehtävistä.
  • Soveltuva koulutus, tradenomi tai vastaava, PHT-tutkinto katsotaan eduksi.
  • Hyvät IT-taidot ja käyttökokemusta järjestelmistä, kuten Mepco ja Netvisor
  • Innokas asenne opetella uusia järjestelmiä. 
  • Halu kehittää prosesseja tehokkaammiksi.
  • Asiakaspalveluhenkinen, täsmällinen ja vastuullinen työskentelyote.
  • Positiivinen, iloinen ja aktiviinen asenne tiimissä.
  • Sujuva suomen kielen taito asiakaspalveluun ja englannin ym. kielitaito katsotaan eduksi.

GOS tarjoaa kilpailukykyisen ja osaamisen mukaisen kompensaation, mahdollisuuden bonusjärjestelmään ja hyvinvointiasi tukevat työsuhde-edut, esim. kattavan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedun, hieronta- ja lounasedut. Meillä työtehtävät ovat monipuolisia, haastavia ja innostavia. Olemme kasvava ja kehittyvä organisaatio, jossa työskentelee yli 50 asiantuntijaa. Meillä kaikilla on mahdollisuus edetä ja kehittää ammattitaitoa kattavalla koulutustarjonnalla. Tiimisi ja tulevat mahtavat kollegasi työskentelevät hybridimallin mukaisesti joko loistavan sijainnin omaavassa viihtyisässä toimistossa Oulun keskustassa, Turun Kupittaan alueella tai vaihtoehtoisesti etänä. Voit valita työskentelypaikkasi joko Oulusta tai Turusta. Tarjoamme kaikille myös etätyömahdollisuuden ja joustavan työajan.

 Uuden palkkahallinnon asiantuntijan työt alkavat sopimuksen mukaan ja tehtävä täytetään sopivan asiantuntijan löydyttyä. Pidätämme oikeudet muutoksille, jos tilanne niin vaatii.

 Kiinnostuitko, lisätietoja tehtävästä antaa HR-päällikkö, Elina Petänen 044 559 1579

 Lähetä CV, vapaamuotoinen hakemus sekä palkkatoive osoitteeseen rekry@gos.fi.

Palaa edelliselle sivulle »