Juristin tehtävä

Osana palvelutarjontaansa GOS on aloittanut lakipalveluiden tarjoamisen asiakasyrityksilleen maaliskuussa 2022 ja kysynnän kasvaessa lakitiimiimme vahvistuu juristin tehtävillä. Lakipalvelujen tiimi hoitaa asiakkaidemme monipuolisia toimeksiantoja.

Juristin tehtävässä voit olla vastavalmistunut OTM tai hankkinut jo hieman kokemusta asianajoalalta tai liikejuridiikasta, pääasia että olet ahkera ja motivoitunut oppimaan liikejuridiikan ammattilaiseksi perehdytyksessämme. Osana GOS lakitiimiä hoidat asiakkaidemme toimeksiantoja koko liikejuridiikan saralta, keskittyen yhtiö- ja sopimusoikeuteen sekä työoikeuteen.

GOS tarjoaa osaamisesi ja kokemuksesi mukaisen kompensaation, mahdollisuuden bonusjärjestelmään ja hyvinvointiasi tukevat työsuhde-edut, esim. kattavan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedun sekä hieronta- ja lounasedut. Oulun toimistomme sijaitsee Oulun keskustassa Valkealinnan talossa.

Meillä työtehtävät ovat monipuolisia, haastavia ja innostavia. Olemme kasvava ja kehittyvä organisaatio, jossa työskentelee yli 50 asiantuntijaa. Tarjoamme myös etätyömahdollisuuden sekä joustavan työajan.

Jos olet kiinnostunut juuri tästä tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@gos.fi .

Palaa edelliselle sivulle »