Budjetointi & kassavirtaennusteet

Yrityksen talouden suunnittelu on aivan keskeisessä asemassa liiketoiminnan kehittämisessä. Yrityksen johdolla täytyy olla katse tulevaisuuteen, jotta yritystä voi kehittää ja ohjata. GOSin ydinosaamista on yritysten talouden budjetointi ja tulevaisuuden mallintaminen. Huippuosaamisella ja markkinoiden parhailla työvälineillä laadimme budjetit sekä kassavirtaennusteet, olipa tarpeenne sitten yhtiön sisäinen raportointi tai rahoittajille tarkoitettu kassavirtalaskelma. Olkaa yhteydessä niin kerromme teille lisää kustannustehokkaista ja laadukkaista ratkaisuistamme.

Tulos-, tase- ja kassavirtaennusteet

Perusedellytys yrityksen talouden ja rahoituksen suunnittelulle on ajantasainen, realistinen tulos-, tase- ja kassavirtaennuste. GOS yritystutkimuksen tuottamat ennusteet luodaan aina analyytikon toimesta yhteistyössä yrityksen kanssa. Mallinnus pitää sisällään yrityksen kirjanpidon raakadataan perustuvan historiatiedon analysoinnin, jonka pohjalta rakennetaan kuukausitasoinen ennuste 24-60kk tulevaisuuteen. Näin pystytään varautumaan investointeihin, kausivaihteluihin, aitoon käyttöpääomatarpeeseen sekä mahdollisiin likviditeettikapeikkoihin. Tarkka ennuste mahdollistaa optimaalisen pääomarakenteen suunnittelun ja yhdistettynä GOS Dashboard raportointiin, ennuste mukautuu automaattisesti liiketoiminnan muutoksiin.

Keskustelemme mielellämme lisää tarpeestanne ja kuinka voimme olla avuksi.

Sisäinen laskenta

GOS tarjoaa laadukkaat ja tehokkaat sisäisen laskennan palvelut yrityksellenne. Yrityksen sisäisen laskennan tärkein tavoite on palvella yrityksen johtoa päätöksenteossa ja liiketoiminnan kehittämisessä. Meiltä saatte markkinoiden parhaan palvelun sisäisen laskennan tarpeisiin, olipa tarve sitten kustannuspaikkojen tai projektien kustannuslaskennassa.

Apunasi on aina GOS huippuammattilainen, jonka kanssa yrityksen johto suunnittelee juuri teidän yrityksellenne oleelliset tunnusluvut seurattavaksi. Palvelumme voi olla joko kertaluontoinen projekti tai kuukausittain jatkuva palvelu. Tarvittaessa osallistumme hallituksen kokouksiin ja johtoryhmiin tukemaan yhtiön päätöksentekoa.

Kannattavuuslaskenta

GOS controllerpalvelut tarjoaa tuen yrityksen operatiivisen kannattavuuslaskennan tarpeisiin. Kokeneet huippuasiantuntijamme tuottavat liiketoiminnan suunnitteluun ja ohjaamiseen tarvittavat kannattavuuslaskelmat yhdessä yrityksen johdon kanssa. Käytössämme ovat markkinoiden parhaat työvälineet, olipa kyseessä sitten kustannuspaikkakohtaisesta- tai projektilaskennasta. Tarvittaessa osallistumme myös hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyyn.

NIKO VAHTOLA
Partner, KTM
+358 400 688 710

Kysy lisää »

Palaa etusivulle »