Hammas & Hammas luottaa GOS Consultingin asiakaslähtöisiin palveluihin

Elokuu 23, 2022

Kuvissa vasemmalta Otto Palva, Aki Tusa, Matteus Salonen.

Kokeneet ja paljon nähneet hammaslääkärikollegat Matteus Salonen ja Otto Palva pyörittelivät ajatusta omasta hammaslääkäripalveluista, hammaslääkärin vastaanotosta, jossa yhdistyvät erinomainen teknologia, – ammattitaito ja -asiakaskokemus. Matteus ja Otto asettivat itsensä asiakkaan asemaan ja ajatuksesta jalostui empaattinen ja kotoisa hammaslääkärin vastaanotto, jossa viihtyvät niin asiakkaat kuin hammaslääkäritkin. Hammas & Hammas oli syntynyt.

Vuonna 2021 yritys oli selvinnyt kunnialla Koronan aiheuttaman poikkeustilan tuomista haasteista sekä onnistunut kasvattamaan liiketoimintaansa. Kasvun haluttiin jatkuvan ja sopiva strategia jatkoa ajatellen olisi löydettävä. Samalla yrityksen kirjanpitoon toivottiin samanlaista kommunikoivaa ja asiakaslähtöistä otetta, mitä Hammas & Hammas itse tuottaa asiakkailleen. Vaihtoehtoja pohdittaessa käännyttiin GOS Consulting puoleen.

Yhteistyö aloitettiin keväällä 2021 mallintamalla yrityksen taloudellinen tilanne ja luomalla ennusteet suunnittelun ja päätöksenteon tueksi. ”Olimme pyöritelleet Oton kanssa ajatuksia ja tehneet itse laskelmia, mutta oli erittäin tärkeää, että joku ulkopuolinen taho katsoi ovatko ajatuksemme realistisia. GOS teki yrityksellemme talouden seurantaan ja tulevaisuuden mallinnuksiin Dashboardin, jonka kautta rahoitusvaihtoehtoja oli selkeä pohtia ja miettiä mikä olisi paras tapa edetä. Dashboardin läpikäynti antoi myös hyvän kuvan yrityksen taloudellisesta tilanteesta eri tunnuslukujen valossa.”, kertoo Hammas & Hammas toimitusjohtaja, hammaslääkäri Matteus Salonen.

Pian Dashboardin valmistumisen jälkeen GOS otti hoitaakseen myös Hammas & Hampaan kirjanpidon. ”Olimme erittäin tyytyväisiä siihen, miten GOS hoiti taloudellisen mallinnuksen ja vuorovaikutus oli erinomaista. Näin ollen aloimme myös keskustella miten yhteistyötä voisi laajentaa”, Matteus jatkaa.  ”Terveydenhuollon ja hammashoidon toimialalla on muutamia erityispiirteitä, joiden osalta on erityisen tärkeää, että kirjanpitäjällä on toimialakohtaista asiantuntemusta. Näitä erityispiirteitä ovat mm alv-kantojen vaihtelu ja toiminnanohjausjärjestelmät. GOSsilta Hammas & Hampaan kirjanpidon otti hoitaakseen Ilona Paurola, joka on huippuosaaja kyseiseen toimialaan liittyen”, GOS Consultingin toimitusjohtaja, partner Aki Tusa avaa.  

Hammas & Hammas kasvaa nyt hyvää vauhtia ja empaattista hammashoitoa on tarjolla entistä useammalle. Toimipisteitä on jo neljä ja asiakaspalvelun sydämenasiakseen kokevaa henkilökuntaakin jo toistakymmentä. ”Palvelemme Matteuksen kanssa asiakkaita itsekin hammaslääkäreinä, joten meille on erityisen tärkeää, että fokus voidaan laittaa itse toimintaan. Meidän täytyy pystyä luottamaan siihen, että kirjapitoon, talouden seurantaan ja tulevaisuuden mallinnuksiin sekä mahdollisiin rahoituksiin on käytössämme luotettava kumppani. GOS Consulting täyttää nämä kaikki vaatimukset jopa paremmin mitä olisimme voineet kuvitellakaan. Voin suositella GOSsia kaikille erittäin lämpimästi”, Hammas & Hammas hallituksen puheenjohtaja, hammaslääkäri Otto Palva kiittää.